• INTERIÉROVÝ DIZAJN
    NAVRHUJEME A REALIZUJEME MODERNÝ
  • NÁBYTOK NA MIERU
    VYROBÍME AKÝKOĽVEK ATYPICKÝ
  • TVORBA A ZARIAĎOVANIE
    OBYTNÉ A FIREMNÉ PRIESTORY:

Čo robíme

Interiérový dizajn

Venujeme sa interiérovému dizajnu obytných a komerčných priestorov a dizajnu exteriérov. Interiérový dizajn realizujeme na území celého Slovenska a v okolitých štátoch. Využitím našich služieb získate nový a originálny interiér bytu, domu či firemných priestorov.

Tvorba a zariaďovanie

Zariadime a zútulníme priestor vášho bytu, domu a firemných priestorov. Premena interiéru je od návrhov až po konečnú realizáciu v rukách našej firmy. Od zamerania cez tvorbu vizualizácií, výberu doplnkov až po odovzdanie priestorov komunikujeme s klientom výlučne my.

Nábytok na mieru

Špecializujeme sa na výrobu atypického nábytku na mieru. Zabezpečíme vám návrh interiéru, realizáciu alebo premenu priestorov v rozsahu, aký požadujete. Vyrábame vstavané skrine, kuchynské linky, jedálenské sety, barové a predajné pulty, sedacie súpravy, postele...
Tvoríme interiér, ktorý pretrvá...

O nás

V interiér štúdiu Designer-um meníme vaše sny o novom interiéri na skutočnosť. Originálny, moderný vzhľad dávame vašim domovom a firemným priestorom už od roku 1998. Za toto obdobie sme zariadili viac ako 1540 interiérov, nakreslili a vizualizovali cez 2000 návrhov. Náš návrh interiéru zohľadňuje funkčnosť priestorov, ich praktické využitie a estetickú stránku. Priestor interiéru i exteriéru vnímame komplexne. Pri tvorbe návrhu dbáme na využitie interiéru i praktické prevedenie interiérových doplnkov. Našim cieľom je vytvoriť pre vás priestor, v ktorom sa budete cítiť pohodlne a príjemne.
Čítať ďalej

BLOG

POVEDALI O NÁS